Få en profesjonell jobberfaring rundt i verden

Har du noen gang ønsket å få en profesjonell arbeidserfaring i utlandet? Med Global Talent (GT) har du muligheten til å jobbe som en intern i et annet land og skille deg ut i arbeidsmarkedet. Elizabeth Stava valgte å reise til Côte d’Ivoire (Ivory Coast) i Vest Afrika for å jobbe som business development manager.

Denne muligheten gir deg mer enn kun erfaring i arbeidslivet. Det gir deg nemlig gode minner og sterke bånd som du kan huske og ta med deg videre. Elizabeth valgte Global Talent, fordi hun ville ha en sjanse å kunne bo og jobbe profesjonelt i utlandet, samt lære et nytt språk.

Hun begynte å jobbe for en bedrift som ga unge ivorianske muligheten til å kunne studere i et annet land. Hennes største utfordring var det franske språk, men klarte å tilpasse seg grunnet et støttende læringsmiljø. Mens hun lærte et nytt språk, oppdaget hun at alt handlet om “å skaffe seg en ny forståelse og perspektiv på verden.

I følge Elizabeth, fikk hun friheten til å kunne forme hennes arbeidsoppgaver. I tillegg, hadde hun anledningen til å samhandle med noen unge lokale mennesker omkring landet. Utenom jobben, utforsket hun landet ved å reise til Ivory Coast og fikk innsikt i kulturen ved å prøve maten. Hun lærte om deres daglige liv ved å delta i ulike arrangementer og seremonier. Gjennom disse anledningene fikk hun møte og bli venner med mange nye personer.

Hun anbefaler alle unge mennesker om å følge hennes fotspor, fordi med alle utfordringene hun ble møtt med, utviklet hun seg som person. Hun ordlegger “uansett hvor du drar, kommer du til å møte utfordringer, du lærer og du vil kunne utvikle deg selv.

Written By: Aivy Sandvik

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *