Vil du oppleve et land på en annen måte enn en turist?

Kunne du tenkt deg en uforglemmelig erfaring som kan ha en innvirkning på verden? Da anbefales GV (Global Volunteer). Et program som gir deg muligheten til å kunne gjøre frivilligarbeid i utlandet.

Dette er historien om erfaringen til Kaia Rose Traub Wulff. Hun reiste fra Sandefjord i Norge og endte opp i Latin Amerika, for å være presis i Mexico. Hun brukte 6 uker i høst 2017 for å jobbe med FN’s fjerde bærekraftige mål: kvalitets utdanning. Kaia valgte Mexico fordi hun ville oppleve et land som var annerledes enn Norge.

Foruten undervisningen for meksikanske studenter, ga oppholdet henne en smake bit av den mexicanske kulturen: fra en mexicansk hverdag med vertsfamilien og ved å utforske den mexicanske kulturen omkring landet. For Kaia, var det en opplevelse ulik en turist. Hun møtte nye interessante mennesker som jobbet for de samme mål, men viktigst av alt hadde hun gjort en positiv innvirkning i livet til studentene – hvilket er et minne for livet. Hun følte virkelig at hun bidro med noe positivt i barnas liv.

Gjør som Kaia og skap en endring! 

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *